Ajankohtaista

4 weeks ago

Ritz Biljardi

HYVÄT ASIAKKAAT! Sunnuntaista 6.9. alkaen olemme jälleen auki 7 päivää/vko! Aukioloajat 6.9. eteenpäin:
Ma-Ti klo 13.00-22.30
Ke-To klo 13.00-23.30
Pe-La klo 14.00-24.00(01)
Su klo 14.00-21.00
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Ritz Biljardi

Hyvät Asiakkaat!
Rajoituksia on purettu pitkin kesää ja olemme taas päässeet nauttimaan kaikesta siitä mikä ei ollut keväällä mahdollista. Kesäfiilis on ollut monella se päällimmäinen olotila, mutta haluaisin muistuttaa, että nyt ei ole aika unohtaa sitä kaikkea hyvää mitä saimme yhdessä aikaiseksi, että mm. ravintolat, harrastuspaikat ja palvelut saatiin taas auki ja jotta voimme jatkossakin näistä paveluista nauttia. Ravintola-alaa ja muitakin palvelun tarjoajia velvoittaa edelleen tehostetut hygieniatoimet, turvavälien takaaminen ja ylipäänsä turvallinen ja mukava asiointi. Näiltä osin rajoituksia EI siis ole purettu ja siksi haluankin kiittää sekä muistuttaa kaikkia meillä asioivia, että jatkossakin toimimme vastuullisesti ja noudatamme annettuja ohjeita.
Meillä Ritzissä siis edelleen pestään kädet huolella ennen salissa asiointia, käytetään käsidesiä ja kun me huolehdimme salin ja välineiden puhtaudesta, niin huolehdi sinä omasta käsihygieniasta, tule vain terveenä ja ota muut huomioon meillä ollessasi.
-Kuten sananlaskukin sanoo; -Joka aivastukseen ei voi sanoa terveydeksi.'😉🙂
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Ritz Biljardi

Rakkaat asiakkaat! Avaamme ovet huomenna 1.6. klo 13! Olemme erittäin iloisia kun pääsemme taas teitä tapaamaan ja kaksi kuukautta hiljaiseloa viettäneet pöydät pääsevät arvoiseensa käyttöön. Toimintamme takaamiseksi ja meidän kaikkien terveenä pysymisen kannalta on otettava huomioon hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistukset.
Tulet meille vain terveenä! Pääset asioimaan tiskillä ja salissa vain käsipesun kautta. Käytä lisäksi käsidesiä ja yski/aivasta ohjeiden mukaisesti. Ota huomioon turvavälit ja kunnioita itseäsi ja muita salissa olevia pitämällä huolta, että edellä mainitut asiat ovat sinulle itsestäänselvä tapa toimia. Me pidämme huolta salin siivouksesta ja olemme tehostaneet tilojemme ja pelivälineiden desinfiointia.
Yhdessä turvallisesti toimien voimme kaikki nauttia rajoitusten hölläämisestä pidempääkin!😉 Nähdään salilla!
”Menneisyys on oppitunti, nykyhetki lahja ja tulevaisuus syy jatkaa.”☀️❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Ritz Biljardi

Hei kaikki! Nyt se on varmaa, sali aukeaa kesäkuussa ja alkeiskurssit käynnistyvät seuraavina ajankohtina:

La 6.6. Klo 13-15
Ti 9.6. Klo 18-20
To 11.6. Klo 18-20
Ti 23.6. Klo 18-20
To 25.6. Klo 18-20

Kursseilla käydään läpi sääntöjä, tekniikkaa, tehdään harjoitteita ym. Kesäkurssin hinnat: 25e/aikuinen, 15e/lapsi (9-17v). Perhetarjous (2xaikuinen ja 2xlapsi) 70e.
Lisätietoa tulossa ensi viikolla, mutta ilmoittautua voi jo nyt osoitteessa info@ritzbiljardi.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook

Takaisin etusivulle

Scroll Up