Yrityksille

Biljardi illanvieton vetonaulaksi!

Ritz biljardi on loistava paikka järjestää yritystilaisuuksia hauskan lajin parissa. Ritz Biljardi vuokraa peli- ja baaritilojaan erikokoisille ryhmille ja järjestää ikimuistoisen peli-illan tai täyden banketin, ihan kuinka vain itse toivotte. Voitte tilata tarjottavat pienestä purtavasta aina herkullisiin lämpimiin ruokiin asti. Valmistamme kaikki ruoat toivomustenne mukaan. Muistathan varata pöydät ja tarjoilun hyvissä ajoin!

Ritzissä on 9 pool-pöytää ja 3 snooker-pöytää, voitte vuokrata muutaman pöydän tai varata koko salin, tilaa riittää isommallekin porukalle.

Saliltamme löytyy myös monia päteviä biljardinopettajia, joten jos ryhmässänne on vähemmän pelanneita, niin on hyvä saada kunnon opastusta alkuun. Näin peli tulee heti tutuksi ja hauskaksi niillekin joilla ei ole lajista aikaisempaa kokemusta.

Salillamme on yli 20 vuoden kokemus toimia asiakkaittemme parhaaksi hauskan ja mielenkiintoisen lajin parissa. Kun asiakkaanne tai henkilökuntanne on jo kokenut melkein kaiken, tarjotkaa heille biljardia tasokkaassa ja viihtyisässä ympäristössä makunne mukaisin höystein!

Tulkaa ja viihtykää kanssamme! 🙂

Takaisin palvelut sivulle